keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Lomalla niiiin lomalla

Tjenare!
Me ollaan miehen kanssa aurinkoisessa eteläruotsissa lomareissulla. Lapset on Ämmin ja vanhamummon hoidossa kotona.

Vielä kaksi yötä matkaa jäljellä. Huomenna pyöräillään, niinkuin tänäänkin, ympäri Ystadia ja Skånea. Perjantaina junaillaan köpikseen ja pääsen shoppailemaan. Alennusmyynnit puskee päälle ja ostoslistalle kuuluu vaikka mitä. Eriasia sitten se, että mitä ostetaan ;D

sanonpa vaan että IHANAA! :--)

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kesä ja kaikkea

Täällä ollaan ja elellään hyvissä voimissa. Meidän tietokone otti loparit ja en ole päässyt mihinkään koneelle pitkään pitkään aikaan. Nyt sitten päätin tällä ämmilä-vierailulla käyttää konetta hyödyksi ja raapustaa tänne blogiinkin välillä jotain.

Mun treenit ja ruokavaliot sujuu hyvin. Salitreeniä teen 4x vko ja siihen päälle tuli nyt ihan uutena juttuna juoksutreenit. Tavoite on toki saada painoa putomaan ja lihasta kasvamaan mutta myöskin yksi (minulle) iso tavoite siintää edessäpäin. Elokuussa juostaan helsingissä midnightrun ja minä aijon osallistua siihen ystäväni kanssa. Matka on 10km ja oma tavoitteeni on juosta kymppi aikaan 1:20. Saada nähdä kuinka akan käy, mutta treeniintoa ainakin löytyy!
Paino on tippunut nyt jo yli 3kg ja lihasta tulee vaan.. Kuinka hienoa!

Tästä syystä myös psyykkinen jaksaminen on hyvä. Kotona on ihanaa eikä mulla ole enää kauaa aikaa nauttia kotona olemisesta kun syksyllä pyörähtää uusi arki käyntiin kouluineen ja päiväkoteineen.

Meille tulee kanoja tässä kesäkuussa, vielä vaan pitäis kanahäkki ja koppi rakentaa niin kanaset ovat tervetulleita! :)

En mä osaa oikein mitään kirjotella, mutta seuratkaa mua instagramissa (veeraeliisa) niin siellä on lähes päivittäin kuvia ja juttuja meistä.. :)















Oon alkanut ihan pokkana ottamaan enemmän kuvia itsestäni. Kai se johtuu osittain siitä että kun itsetunto nousee ja näyttää omaankin silmään paremmalta niin ei hävetä niin olla kuvissa. Yritän aina sulloa lapset samaan kuvaan jos mahdollista, muttaaaaa aika paljon mulla löytyy puhelimesta peiliselfieitä :D Nojoo, ihan sama... Tällästä.

AURINKOA JA LÄMPÖÄ KESÄÄN!